Ingrid Vente – autonoom kunstenaar in autonome kunst

Uit haar blog:
“……….we worden naar binnen geduwd door de storm, met onze spullen, verfpotten, schilderspakken, 45 schildersdoekjes, kwasten en penselen en nog veel en veel meer kunstenaarsbenodigdheden. De regen en de wind raast langs de ramen, maar binnen is het gezellig en staan de kaarsen aan. Alle tafels en stoelen aan de kant. De klant komt binnen, lachend en energiek! De storm doet iets met je. De groep is uitgelaten en vrolijk! Voor de grap zeggen we dat we weer naar buiten gaan om te jutten maar dit keer doen we het anders. We luisteren naar de lezing over de zandmotor, een prachtig project. En we storten ons op de kunstenaarsspullen en de doekjes om vervolgens na wat inspirerende kunstwerken zelf tot expressie te komen. Een prachtig, dynamisch resultaat! De kleuren spatten van het doek! In een korte tijd zie je de prachtigste werken. Thema uiteraard de zee en het strand. Maar even geen parasolletjes en slippers, maar de beweging van de zee, de wind hoe voelt ie?En de steeds veranderende kleuren van de zee en het strand en de lucht. Oker, paars en groen en blauw. Als je maar goed kijkt het is er allemaal……….”.lees verder

Esther Ruijtenbeek – Independent designer

“………wat ik heb ervaren bij de vorige workshops is dat het heel goed werkt als meerdere mensen / groepjes op 1 plek landart maken.
Het is goed voor de samenwerking binnen het bedrijf/team door een plan/ kunst te maken in “kleine”groepje en vervolgens deze kunstwerken te koppelen. De vorige keer hadden we zelfs al het “afval” op 1 centrale plek gezet om te delen.
Ook het formaat van de landart (door het koppelen) wordt daardoor imposanter……”.
Esther over de uitjes van BuitenGewoon Evenementen lees meer over Esther bij Studiobeek.nl

Jacqueline Schellingerhout

Jacqueline Schellingerhout d’r werk is expressief en krachtig. Zij schildert met name mensen, hoofdzakelijk vrouwen. Door gelaagd te werken of delen niet uit te werken ontstaat een spanningsveld tussen kwetsbaarheid en kracht.
Haar werkgebieden zijn; schilderen, omgevingskunst – publieke ruimte, fotografie,
Technieken die ze gebruikt;  acryl, zeefdruk, fotografie, digitale technieken.

Theo Huijgens – Kunstenaar

Al jaren is Theo een toegewijd kunstenaar en als je het mij vraagt een van de meest integere kunstenaars die ik ken. Altijd op zoek naar de meest interessante vorm, het beste halen uit het werk en het team.

Theo enthousiasmeert en laat je vooral kennis maken met onvermoede mogelijkheden. Tijdens bedrijfsuitjes is hij de creatieve geest achter de schildersessies.

Dolf Houtman – Ontwerper/Concepten

Landschap … het loopt als een rode draad door mijn leven. Als docent, ontwerper en organisator ben ik er mee bezig. Ik vertel er over, neem mensen mee naar mooie plekken en haal er mijn inspiratie uit.

Landschap doet wat met je en dat wil ik heel graag met je delen zodat je ook kunt ontdekken en ontmoeten. Tegen deze achtergrond organiseer ik creatieve bedrijfsuitjes met maatschappelijk nut. Dat doe ik samen met een fantastisch team.

Met ludieke teamtrainers, interessante locaties en creatieve programma’s maken we Nederland steeds een beetje mooier en maken we er samen een unieke ervaring van.