Dolf Houtman – Ontwerper/Concepten

Landschap … het loopt als een rode draad door mijn leven. Als docent, ontwerper en organisator ben ik er mee bezig. Ik vertel er over, neem mensen mee naar mooie plekken en haal er mijn inspiratie uit.

Landschap doet wat met je en dat wil ik heel graag met je delen zodat je ook kunt ontdekken en ontmoeten. Tegen deze achtergrond organiseer ik creatieve bedrijfsuitjes met maatschappelijk nut. Dat doe ik samen met een fantastisch team.

Met ludieke teamtrainers, interessante locaties en creatieve programma’s maken we Nederland steeds een beetje mooier en maken we er samen een unieke ervaring van.

Theo Huijgens – Kunstenaar

Al jaren is Theo een toegewijd kunstenaar en als je het mij vraagt een van de meest integere kunstenaars die ik ken. Altijd op zoek naar de meest interessante vorm, het beste halen uit het werk en het team.

Theo enthousiasmeert en laat je vooral kennis maken met onvermoede mogelijkheden. Tijdens bedrijfsuitjes is hij de creatieve geest achter de schildersessies.

Peter van Rooijen – Levenskunstenaar

Levenskunstenaar en regelneef. Peter is degene die zorgt dat alles op de werkvloer loopt zoals het moet. De juiste gereedschappen, overalls of verfschorten en als we op landgoederen actief zijn: snoeischaren, snoeitangen en kruiwagens.

Tijdens het teambuilding programma ToekomstBeelden zorgt Peter voor een soepele uitgifte van materialen.

John Giskes – Theatrical Performances

Beeldend kunstenaar / performer. John heeft de Willem de Kooning academie in Rotterdam gedaan, richting grafische vormgeving. Hij is actief als fotograaf, met een volledig uitgeruste studio voor uiteenlopend werk. Ook werk op locatie is mogelijk, digitaal maar ook analoog groot formaat 9 x 12cm optische bank camera en 6 x 17 cm Technorama III.

John geeft cursussen fotografie voor beginners tot en met gevorderden. Weblink: http://jg-visualisatie.nl en voor performances: http://destorm.eu email: john.giskes@jg-visualisatie.nl of info@destorm.eu

Han van Hulzen – Natuurgids

Na veel omzwerving studeerde ik in 1997 af als bioloog (Utrecht / Wageningen), gespecialiseerd in vegetatie- en landschapsecologie. Als onderzoeker en promovendus deed ik vervolgens vijf jaar onderzoek naar het ontstaan en de ontwikkeling van schorren of kwelders, buitendijkse met planten begroeide (zilte) gebieden die onder invloed staan van eb en vloed.

Ik ben actief als natuurgids en natuurdocent.