Zilte Ervaring – Duurzaam bedrijfsuitje

Zee, wind, duinen en zand

Wat dacht je er van om een clean-up te doen langs de zeereep en van het materiaal iets te maken. Landart onder leiding van kunstenaars.  Of klussen in de duinen van de stichting Dunea dan wel bij een maatschappelijke instelling. Op landgoed Ockenburg kun je aan de slag met het maken van knuppelpaden of timmeren van vogelnestkastjes. In de Amsterdamse waterleiding duinen kun je van alles leren over drinkwater en wildbeheer.

Voor ‘Zilte Ervaringen’ kun je onder andere terecht in de omgeving van Den Haag, Hoek van Holland of Noordelijker ter hoogte van Amsterdam. Ook langs de kust zijn er voldoende mogelijkheden door ons uitgezocht.

Lees meer

Culturele ontmoetingen

Proef de stedelijke dynamiek in het groen

Rotterdam is een stad waar ruim 170 verschillende nationaliteiten elkaar ontmoeten. In deze bruisende stad is veel te doen, te beleven en nog veel meer te ervaren.

Maak klussenderwijze kennis met leefgewoonten, laat je verrassen door exotische eetstijlen en verrijk je netwerk met inspirerende contacten.

Initiatieven die bijdragen aan een betere leefomgeving ondersteunen wij van harte. Wij nemen dat begrip overigens heel ruim.

Lees meer

GROEN DOET GOED – DUURZAAM BEDRIJFSUITJE

Klussen in prachtige landschappen of maatschappelijke instellingen

Nederland heeft veel landgoederen maar niet elk landgoed rekenen we tot het cultureel erfgoed. Er is vaak structureel onderhoud nodig bij culturele erfgoederen, daarom organiseren wij teamevents om dat te ondersteunen.

Meerdere maatschapelijke instellingen hebben veel behoefte aan onderhoud en groenverzorging waarbij een vrijwillige bijdrage extra welkom is. Wij organiseren deze activiteiten en coördineren de werkzaamheden. Met onze uitgebreide ‘groene’ achtergrond geven wij een professionele begeleiding!

Lees meer

Wilschilderen – Diverse Locaties

Maak van Zwerfafval een Kunstwerk!

Iedereen kan het! Schilderen. Het is een effectieve manier om de teamdoelen te bespreken of een collega in het zonnetje te zetten. Combineer het creatieve met het vieren van een jubileum. Wij zorgen voor een passende catering in een inspirerende omgeving.

Schilderen doen we overal op elke denkbare plek in Nederland. Op het dak van de Beurs in Rotterdam of middenin de natuur op het Eiland van Brienenoord bijvoorbeeld. Met ActionPainting gooi je er mee of je werkt heel precies in een MasterClass.

Lees meer

Fotografie In Zicht

Met je team maak je een beeldverslag van de werkzaamheden op een prachtig landgoed. Knap een buurt op met je eigen ‘Wallpapers’ of ‘ContainerPrints’ zodat buurtbewoners zien wat de kwaliteit van hun eigen leefomgeving is.

Kijk met andere ogen naar je collega’s. Met TeamTalent leg je de kwaliteiten van je collega’s op artistieke wijze vast.

FotoChallenge; een fotospeurtocht waarmee je een culturele reis maakt naar markante punten in de stad.

Lees meer

Beeldenstorm

Een kwestie van hakken, plakken en lachen!

Managers van KPN zijn met opgestroopte mouwen druk in de weer om hun slogan te vertalen naar een menshoog beeld van piepschuim, contramallen en plasticstrips. Voor de benodigde materialen onderhandelt het gele team met het paarse team en het oranje team met het groene. Ondertussen begeleiden KunstCoaches jouw team met het artistieke proces.

De deelnemers ervaren deze KickOff voor een nieuwe campagne voor KPN als enerverend, grensverleggend en creatief enthousiasmerend.

Lees meer