Beeldenstorm

Breng het in beeld!

Managers van KPN zijn met opgestroopte mouwen druk in de weer om hun slogan te vertalen naar een menshoog beeld van piepschuim, contramallen en plasticstrips. Voor de benodigde materialen onderhandelt het gele team met het paarse team en het oranje team met het groene. Ondertussen begeleiden KunstCoaches jouw team met het artistieke proces.

De deelnemers ervaren deze KickOff voor een nieuwe campagne voor KPN als enerverend, grensverleggend en creatief enthousiasmerend.

Prijsindicatie: vanaf € 49,50 p.p.

Hal 4.1 in Rotterdam blijkt een prima geschikte locatie want alle werkeilanden van de ruim 100 deelnemende managers zijn speciaal uitgelicht. Opzwepende djembe muziek maakt de competitie nog spannender.

Trots presenteren de teams hun visie op de toekomst aan de hand van hun werkstukken. Ze blijken zo mooi dat men besluit ze in het hoofdkantoor van KPN te plaatsen.

Wat kun je verwachten?

In ieder geval een heel vermakelijke en hilarische 2 uur waarbij je op een heel andere manier met elkaar samenwerkt, taken verdeelt en ideeen probeert te vertalen naar ruimtelijke objecten waarmee je het verhaal van jouw team vertelt.

De onderwerpen waarmee je aan de slag gaat bepaal je zelf of samen met je team. Als je wilt denken wij met je mee. Mocht er een voorprogramma zijn zoals een excursie dan doe je daar al voldoende inspiratie mee op.

We werken met teams en subgroepen. Er is een enorme hoeveelheid materiaal. Om aan het materiaal te komen zul je moeten onderhandelen. Effectief voor kickoffs, teambuilding en samenwerking programma’s.

Een kunstenaar zorgt voor de artistieke ondersteuning. Elke sessie eindigt gegarandeerd in waardevolle inzichten en objecten die de werkkamer sieren of als aandenken fungeren.

We werken met restmaterialen van Scrap zoals: rubberen matten, contramallen, strips, geperforeerde platen, diverse kunststoffen. Het is allemaal schoon en veilig materiaal.

Mogelijke locaties:

Wil je met een grote groep van ca. 100 mensen binnen aan de slag dan kan dat bijvoorbeeld in HAL 4.1 in Rotterdam. Andere locaties buiten Rotterdam zijn natuurlijk mogelijk.

Als je het bouwen van sculpturen wilt combineren met het werken aan een goed doel. Dan kun je denken aan de prachtige landschapstuin van het landgoed Ridderhofstad Gunterstein in Maarssen. Of dichter bij huis kan dat op het Eiland van Brienenoord.

Zo mogelijk gebruiken we het snoeimateriaal om landart sculpturen te maken. Je kunt er overigens ook terecht voor diverse andere nuttige klussen. Als het regent spannen we grote sfeervolle tenten op.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!