Kleur bekennen

Expressief an de slag!

In deze creatieve sessie Kleur Bekennen gaat het om het zien en laten zien van kwaliteiten van jezelf, maar ook die van je collega’s. Het waarderen van diezelfde kwaliteiten is minstens zo belangrijk. Daarmee maak je duidelijk hoe jij je verhoudt tot de ander en de organisatie.

Met Kleur Bekennen gaan je, na een flitsworkshop Expressionisme van een kwartier, direct aan de slag.
Kwasten, verf, doek, water, mdf-hout is jouw gereedschap waarmee je samen met je collega’s een levensgroot paneel maakt dat fungeert als een visitekaart voor jou, je collega’s maar ook voor de organisatie waar je werkt.

Voor de uitvoering van dit creatieve onderzoek gebruik je de abstracte ‘taal’ van vormen en kleuren zodat jij en je collega’s een gelijkwaardige start maken. We laten je niet zomaar los want net zoals in het professionele leven gelden ook hier een aantal ‘spelregels’. Een van die spelregels is dat er een interessant kunstwerk ontstaat met een boodschap.

Uitdagingen zijn er te over en vindt je op het creatieve vlak maar ook in zaken als: samenwerken, communiceren, onderhandelen, belangen en timemanagement.

Kleur Bekennen is exclusief ontwikkeld door BuitenGewoon Evenementen voor het trainingsprogramma Future Proof Professionals van AVK. In overleg met AVK wordt deze workshop aangeboden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op!

Kleur bekennen BuitenGewoon Evenementen