CREATIEVE TEAMUITJES

Wildschilderen – Diverse Locaties

Maak van Zwerfafval een Kunstwerk!

Iedereen kan het! Schilderen. Het is een effectieve manier om de teamdoelen te bespreken of een collega in het zonnetje te zetten. Combineer het creatieve met het vieren van een jubileum. Wij zorgen voor een passende catering in een inspirerende omgeving.

Schilderen doen we overal op elke denkbare plek in Nederland. Op het dak van de Beurs in Rotterdam of middenin de natuur op het Eiland van Brienenoord bijvoorbeeld. Met ActionPainting gooi je er mee of je werkt heel precies in een MasterClass.

Prijs p.p. vanaf € 39,50

Lees meer

Fotografie In Zicht

Met je team maak je een beeldverslag van de werkzaamheden op een prachtig landgoed. Knap een buurt op met je eigen ‘Wallpapers’ of ‘ContainerPrints’ zodat buurtbewoners zien wat de kwaliteit van hun eigen leefomgeving is.

Kijk met andere ogen naar je collega’s. Met TeamTalent leg je de kwaliteiten van je collega’s op artistieke wijze vast.

FotoChallenge; een fotospeurtocht waarmee je een culturele reis maakt naar markante punten in de stad.

Prijsindicatie: vanaf € 39,50 p.p.

Lees meer

Beeldenstorm

Een kwestie van hakken, plakken en lachen!

Managers van KPN zijn met opgestroopte mouwen druk in de weer om hun slogan te vertalen naar een menshoog beeld van piepschuim, contramallen en plasticstrips. Voor de benodigde materialen onderhandelt het gele team met het paarse team en het oranje team met het groene. Ondertussen begeleiden KunstCoaches jouw team met het artistieke proces.

De deelnemers ervaren deze KickOff voor een nieuwe campagne voor KPN als enerverend, grensverleggend en creatief enthousiasmerend.

Prijsindicatie: vanaf € 49,50 p.p.

Lees meer

Kleur bekennen

Een flitsworkshop expressionisme

In deze creatieve sessie Kleur Bekennen gaat het om het zien en laten zien van kwaliteiten van jezelf, maar ook die van je collega’s. Het waarderen van diezelfde kwaliteiten is minstens zo belangrijk. Daarmee maak je duidelijk hoe jij je verhoudt tot de ander en de organisatie.

Met Kleur Bekennen gaan je, na een flitsworkshop Expressionisme van een kwartier, direct aan de slag.
Kwasten, verf, doek, water, mdf-hout is jouw gereedschap waarmee je samen met je collega’s een levensgroot paneel maakt dat fungeert als een visitekaart voor jou, je collega’s maar ook voor de organisatie waar je werkt.

Lees meer

Kleur bekennen BuitenGewoon Evenementen