Maatschappelijke verantwoord uitje (MVU)

Een maatschappelijk verantwoord uitje, als teamuitje, pas goed bij maatschappelijk verantwoord ondernemen!
Bij het maatschappelijk verantwoord uitje streven wij naar een kleinschalig, duurzaam en bewustmakend evenement.
Tegenwoordig sluit dit vaak naadloos aan bij de doelstelling van steeds meer bedrijven en ondernemingen.
Een BuitenGewoon evenement!

Zilte Ervaring – o.a. Den Haag

Zee, wind, duinen en zand

Wat dacht je er van om te jutten langs de zeereep (clean-up) en van het materiaal iets te maken (landart). Of klussen in de duinen van de stichting Dunea. Op landgoed Ockenburg kun je aan de slag met het maken van knuppelpaden of timmeren van vogelnestkastjes. In de Amsterdamse waterleiding duinen kun je van alles leren over drinkwater en wildbeheer.

Voor ‘Zilte Ervaringen’ kun je onder andere terecht in de omgeving van Den Haag, Hoek van Holland of Noordelijker ter hoogte van Amsterdam.

Lees meer

Culturele ontmoetingen

Proef de stedelijke dynamiek in het groen

Rotterdam is een stad waar ruim 170 verschillende nationaliteiten elkaar ontmoeten. In deze bruisende stad is veel te doen, te beleven en nog veel meer te ervaren.

Maak klussenderwijze kennis met leefgewoonten, laat je verrassen door exotische eetstijlen en verrijk je netwerk met inspirerende contacten.

Initiatieven die bijdragen aan een betere leefomgeving ondersteunen wij van harte. Wij nemen dat begrip overigens heel ruim.

Lees meer

Stijlvol Groen – Oestgeest

Klussen in prachtige landschappen

Nederland heeft veel landgoederen maar niet elk landgoed rekenen we tot het cultureel erfgoed. Voor landgoed Oud-Poelgeest geldt dat kasteel en landgoed een interessante eenheid vormen, op historische kaarten is dat goed te zien.
In Oestgeest kun je onder andere op landgoed Oud- Poelgeest mooi werk verrichten in de historische tuin. De tuin is groot genoeg voor een forse groep van ca. 35 deelnemers.

Lees meer