Vincent van Klaveren – organisator

Organiseren van een uitje met een goed doel vind ik erg inspirerend. Welke plek gaat het worden en wat zijn de activiteiten die er gedaan kunnen worden. Het op maat maken van een goed doel teamuitje is zoeken en altijd vinden. Samen met diegenen die het organiseert voor zijn of haar team. Wanneer de vraag bij BuitenGewoon binnen komt tot en met de korte evaluatie van de dag, vind ik mooi om te begeleiden samen met collega’s en de kunstenaars.

Vanuit mijn ervaring met webbeheer ben ik bij BuitenGewoonEvenementen terecht gekomen. Mijn interesses liggen ook op het gebied van informatie, communicatie en techniek. Organiseren van goede doel teamuitjes samen met collega’s doe ik met veel plezier. Kortom; “ontwerpen is wat je zelf creëert!”

Ingrid Vente – autonoom kunstenaar in autonome kunst

Uit haar blog:
“…we worden naar binnen geduwd door de storm, met onze spullen, verfpotten, schilderspakken, 45 schildersdoekjes, kwasten en penselen en nog veel en veel meer kunstenaarsbenodigdheden. De regen en de wind raast langs de ramen, maar binnen is het gezellig en staan de kaarsen aan. Alle tafels en stoelen aan de kant. De klant komt binnen, lachend en energiek! De storm doet iets met je. De groep is uitgelaten en vrolijk! Voor de grap zeggen we dat we weer naar buiten gaan om te jutten maar dit keer doen we het anders. We luisteren naar de lezing over de zandmotor, een prachtig project. En we storten ons op de kunstenaarsspullen en de doekjes om vervolgens na wat inspirerende kunstwerken zelf tot expressie te komen. Een prachtig, dynamisch resultaat! De kleuren spatten van het doek! In een korte tijd zie je de prachtigste werken. Thema uiteraard de zee en het strand. Maar even geen parasolletjes en slippers, maar de beweging van de zee, de wind hoe voelt ie? En de steeds veranderende kleuren van de zee en het strand en de lucht. Oker, paars en groen en blauw. Als je maar goed kijkt het is er allemaal…”.

Lees verder

Esther Ruijtenbeek – Independent designer

“…wat ik heb ervaren bij de vorige workshops is dat het heel goed werkt als meerdere mensen / groepjes op 1 plek landart maken. Het is goed voor de samenwerking binnen het bedrijf/team door een plan/ kunst te maken in “kleine”groepje en vervolgens deze kunstwerken te koppelen. De vorige keer hadden we zelfs al het “afval” op 1 centrale plek gezet om te delen. Ook het formaat van de landart (door het koppelen) wordt daardoor imposanter…”.
Esther over de uitjes van BuitenGewoon Evenementen lees meer over Esther bij Studiobeek.nl

Jacqueline Schellingerhout  – toegepaste kunst als ontwerp en fotografie

Het werk van Jacqueline Schellingerhout is expressief en krachtig. Zij schildert met name mensen, hoofdzakelijk vrouwen. Door gelaagd te werken of delen niet uit te werken ontstaat een spanningsveld tussen kwetsbaarheid en kracht. Haar werkgebieden zijn schilderen, omgevingskunst (publieke ruimte) en fotografie. Technieken die ze gebruikt zijn acryl, zeefdruk, fotografie en digitale technieken.

Theo Huijgens – Kunstenaar

Al jaren is Theo een toegewijd kunstenaar en als je het mij vraagt een van de meest integere kunstenaars die ik ken. Altijd op zoek naar de meest interessante vorm, het beste halen uit het werk en het team. Theo enthousiasmeert en laat je vooral kennis maken met onvermoede mogelijkheden. Tijdens bedrijfsuitjes is hij de creatieve geest achter de schildersessies.

Dolf Houtman – Ontwerper/Concepten

Landschap … het loopt als een rode draad door mijn leven. Als docent, ontwerper en organisator ben ik er mee bezig. Ik vertel er over, neem mensen mee naar mooie plekken en haal er mijn inspiratie uit.

Landschap doet wat met je en dat wil ik heel graag met je delen zodat je ook kunt ontdekken en ontmoeten. Tegen deze achtergrond organiseer ik creatieve bedrijfsuitjes met maatschappelijk nut. Dat doe ik samen met een fantastisch team.

Met ludieke teamtrainers, interessante locaties en creatieve programma’s maken we Nederland steeds een beetje mooier en maken we er samen een unieke ervaring van.