Fotografie Workshop

Lekker wandelen, fotograferen en wellicht nog wat opsteken!

Elke laatste zondag van de maand organiseert BuitenGewoon een FotografieWandeling ergens in de Randstad. Voor een ieder die geinteresseerd is in fotografie, warm loopt voor natuurgebieden, parken, tuinen en architectuur is van harte welkom.

Gratis

Deelname is gratis. Het enige dat je hoeft te doen is BuitenGewoon even liken via Facebook (als je dat nog niet hebt gedaan) en je stuurt een mailtje ter bevestiging naar info@buitengewoonevenementen.nl. Dat is alles. We verzamelen om 10.00 uur ‘s ochtends op een plek die we vooraf aan je doorgeven via de mail. Je komt op eigen gelegenheid en eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

Thema

Het idee is dat we elke keer met een bepaalt thema aan de slag gaan. Om je een idee te geven kan het gaan over: belichting, tijdsopname, compositie of reflectie. Heb je een idee of wil je een bepaalt thema nader uitdiepen dan kun je dat van te voren aangeven.

De wandelingen duren meestal zo’n twee uur. Van belang is dat je zelf wel even kijkt welk weer het gaat worden zodat je je er eventueel op kunt kleden. Wat conditie betreft zijn de wandelingen voor iedereen met een normale conditie te doen.

Nuttig en Aangenaam

Ik vind het erg leuk om nieuwe plekken te ontdekken, er eventueel over te vertellen en te leren van wat andere mensen weten over fotografie, de natuur of de architectuur. En stiekem is het voor mij ook een manier om geregeld de camera ter hand te nemen en juist die plekken te bezoeken waar ik al o zo lang naar toe wil. Het nuttige met het aangename combineren zogezegd!

Workshops Fotografie

Fotografie cursussen zijn er in alle denkbare vormen en maten. Van beginners tot en met gevorderden. Zou je met je teamgenoten in het kader van een bedrijfsuitje willen fotograferen dan zijn de artikelen hieronder wellicht een idee.

Ik hoop van harte je te mogen begroeten.

Vriendelijke groet

Dolf Houtman