Vrijwilligerswerk in het buitenland

Over inspiratie gesproken

Thuis komen

Je kent het wel plekken waar je helemaal aan verknocht bent. Het is alsof je thuiskomt. Onderweg er naartoe bouwt de spanning op. Gek want er zal niets veranderd zijn. Het heeft te maken met jou. Jouw energie, alles valt daar op z’n plek. Zo’n plek heb ik ook in de Ardeche Frankrijk ver weg van de toeristische drukte.

Inspirerend

Nu zijn er veel plekken aan de Ardeche en niet iedereen zal de Ardeche associeren met rustig, kleinschalig en typisch Frans. Behalve dan mijn plek natuurlijk. In de omgeving van het nietszeggende plaatsje Barnas. Daar waar de Ardeche bijna ontspringt.

Ik verklap natuurlijk niet alles anders wordt het daar veel te druk. Maar het is er mooi. Je kunt er uitgebreid wandelen, de mensen zijn er aardig en de landschappen laten zich prachtig fotograferen.

Gite voor groepen

In de bergen aan het einde van een bergweg waar paarden vrij rondlopen staat een gite. Een alleraardigst huis met nog aardiger mensen. Het is te huur en ook groepen zijn er welkom.

Dus … mocht je met je team eens iets heel anders willen en bijvoorbeeld ‘los’ willen gaan in de bergen met diverse vrijwilligerswerkzaamheden dan kan dat daar.

gite-incentive-buitengewoonevenementen