Presenteer jullie verhaal

Wij krijgen als BuitenGewoon Evenementen vaak de vraag of wij ook teamuitjes organiseren in de vorm van trainingen. En ja, dat doen wij zeker. Wij vinden het echter wel belangrijk dat de training zelf als middel wordt gebruikt om een groter doel aan te stippen. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een teamuitje waarbij we de teams leren hoe ze zichzelf kunnen presenteren, maar wel met als uitgangspunt een eigen gekozen thema. Hierbij kun je denken aan hoe jullie als bedrijf duurzaam ondernemen, hoe jullie een bijdrage leveren aan de maatschappij of hoe en waarom jullie je eigen missie en visie naar buiten brengen.

Dit alles kunnen wij omtoveren tot een creatief uitje, waarbij we expliciet kijken naar de vraag vanuit het bedrijf en hoe wij daar met onze teamuitjes een bijdrage aan kunnen leveren. Bij een evenement als deze zijn er ook verschillende teambuildingselementen die naar voren komen:

  • Opkomen voor je team van collega’s
  • Jouw plek binnen het team ontdekken; wat zijn jouw sterktes en zwaktes
  • Je eigen mening goed verwoorden, maar ook die van anderen respecteren
  • Samenhorigheid binnen het team positief inzetten

Tijdens het teamuitje is er altijd een professionele begeleider bij die de training vormgeeft. Hebben jullie als bedrijf interesse in een mogelijke training presenteren of hebben jullie andere ideeën, neem dan contact met ons op via ons contactformulier.